U heeft een mooie camera gekocht en de eerste foto’s gemaakt maar bent misschien toch wat teleurgesteld over het resultaat? In mijn workshops probeer ik mijn enthousiasme voor de fotografie op u over te brengen en samen met u tot die mooiere foto’s te komen. Met tips uit de praktijk en wat theorie zult u verbaasd zijn over wat er allemaal uit dat apparaatje kan komen.

Praktisch
De workshops worden gegeven in groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen en vinden plaats op verschillende locaties naar keuze (bijvoorbeeld in uw eigen kantoorgebouw of thuis), in onderling overleg te bepalen. Het praktijkgedeelte vindt bij voorkeur buiten plaats (bijvoorbeeld strand, stad of park). Bij slecht weer kan het praktijkgedeelte binnen plaatsvinden of wordt uitgeweken naar een geschikte ruimte of andere datum. Privéles? Dat kan ook, neem hiervoor contact met mij op via de contactpagina.
Om meer te lezen over de inhoud van de diverse workshops klikt u hieronder:

De prijs per workshop per persoon (bij 4 pers) is 85 euro (incl. BTW, theorie op papier en een exemplaar van mijn fotoboek “Catch the magic moment”). Heeft u zelf een groep van minimaal 4 personen verzameld, neemt u dan contact met mij op om een passende datum & locatie te bepalen. Komt u niet aan het minimum aantal deelnemers maar bent u wel geïnteresseerd? Stuur mij dan een bevestiging per e-mail, zodat ik bij voldoende individuele belangstelling zelf een groepje kan samenstellen en u een aantal data kan voorstellen. Op de contactpagina kunt u aangeven in welke workshop u geïnteresseerd bent. U kunt mij ook bellen of mailen voor meer informatie.

 

Geef een reactie