Deze workshop kan als vervolg op één van bovengenoemde workshops gegeven worden of in een grote groep op een ruime locatie. Bij menige camera of pc krijg je een beeldbewerkingprogramma meegeleverd (bijvoorbeeld Photoshop Elements, Paintshop pro, e.d.). Wat kun je ermee, wat is nuttig om te gebruiken van deze programma’s? Denk aan lichter of donker maken, een echte zwartwit foto maken, doordrukken en tegenhouden (wat is dat?) scherper maken of bewaren voor een website. Genoeg vragen waarop ik u graag een antwoord geef!

De prijs per workshop per persoon is 85 euro (incl. BTW, theorie op papier en een exemplaar van mijn fotoboek “Catch the magic moment”). Heeft u zelf een groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen verzameld, neemt u dan contact met mij op om een passende datum & locatie te bepalen. Komt u niet aan het minimum aantal deelnemers maar bent u wel geïnteresseerd? Stuur mij dan een bevestiging per e-mail, zodat ik bij voldoende individuele belangstelling zelf een groepje kan samenstellen en u een aantal data kan voorstellen. Op de contactpagina kunt u aangeven in welke workshop u geïnteresseerd bent. U kunt mij ook bellen of mailen voor meer informati

Geef een reactie