Bedoeld voor bezitters van een compact camera, die er beter mee willen leren omgaan. Het is de bedoeling dat ieder zijn/haar eigen camera-uitrusting meeneemt (en bij voorkeur de handleiding).

De compact camera van tegenwoordig is van vele gemakken voorzien, waardoor je met een relatief eenvoudig fototoestel meer dan “gewoon een plaatje” kunt schieten. Ondanks de beperkingen (kleine sensor, langere opstarttijd, kleine flitser, afwezigheid van handmatige instellingen) is het toch mogelijk om een betere, mooiere of creatievere foto te maken. Met wat theorie en oefenen in de praktijk wil ik samen met u en uw eigen camera zoeken naar dat mooiere plaatje!

De prijs per workshop per persoon is 85 euro (incl. BTW, theorie op papier en een exemplaar van mijn fotoboek “Catch the magic moment”). Heeft u zelf een groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen verzameld, neemt u dan contact met mij op om een passende datum & locatie te bepalen. Komt u niet aan het minimum aantal deelnemers maar bent u wel geïnteresseerd? Stuur mij dan een bevestiging per e-mail, zodat ik bij voldoende individuele belangstelling zelf een groepje kan samenstellen en u een aantal data kan voorstellen. Op de contactpagina kunt u aangeven in welke workshop u geïnteresseerd bent. U kunt mij ook bellen of mailen voor meer informatie.

Geef een reactie